Hovedret Udskriv
Chili abricos stegt kamfilet med små kartofler
og paprika sauce..

Svinekam stegt som vildt, med wakdorfsalat,
tyttebær, agurkesalat, hvide og brune kartofler..

Gl. daws oksesteg med glaserede løg, bønner,
½ tomat med flødepeberrod, hvide kartoflerog sauce...

Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, brun sauce,
hvide og brune kartofler..

Oksetyndsteg stegt med løgkompot, rösti kartofler,
grønsager og rødvins sauce..

Kalvefilet "dilesiuse" med ½ fersken, ristede mandler,
grønne bønner, bagt kartoffel og dild karry sauce..

Helstegt oksemørbrad med små stegte kartofler,
rodfrugt mix og vildsvampe sauce..


Min 10. cou.

 

 

147,00


147,00


147,00


147,00


147,00


188,00


188,00

 

 

 

 

 

 

 

 

kalvefilet

waldorfsalat

flskesteg